Bij Escom aan de slag met duurzame techniek

Vorige week maandag ben ik bij Escom begonnen als stagiair werktuigbouwkunde. Na de eerste kennismaking met Albert, Maarten en Menno, een aantal maanden geleden, was ik al gecharmeerd van de drive die er binnen het team heerst om Nederland te helpen verduurzamen. En, niet onbelangrijk, ik ben warm welkom geheten door het hele team. Een betere start had ik mij niet kunnen wensen.

Als student WTB volgde in Escom al een tijdje. Ik wilde graag aan de slag met duurzaamheid in de techniek en zo kwam ik Escom ‘op het spoor’. Hun zon-warmtepaneel trok mijn aandacht en het leek mij interessant om hier meer over te weten te komen. Ik ben blij dat Escom mij de kans geeft om waardevolle kennis op te doen over hun product.

De komende maanden ga ik mij bezighouden met het automatiseren van het technische bedrijfsproces, de inrichting van specifiek technische software en de optimalisatie van de engineering opdrachten. Mooie uitdagingen waar ik mijn tanden met plezier inzet. Samen met mijn Escom collega’s uiteraard!

Kiona van der Werf – Student werktuigbouwkunde HAN

Aan de slag?
Vraag een scan aan.