Een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving, waar verduurzamen hoog in het vaandel staat

Op 20 maart 2023 ben ik begonnen bij Escom als Senior Projectmanager Realisatie. Escom heeft mij ondermeer gevraagd om de projecten- en realisatiekant van de organisatie verder vorm te geven. Verantwoordelijkheden die mij op het lijf zijn geschreven!

Nu ruim een maand verder kan ik zeggen dat er van een rustige start geen sprake was. Er lag (en ligt) een grote opdracht met de nodige uitdagingen op mij te wachten om op te pakken. In plaats van er rustig inkomen was het dus meteen flink gas geven. Oftewel, een echte deep dive in een voor mij betrekkelijk nieuwe wereld. Geen probleem overigens, want ik hou van een dynamische werkomgeving. Zo blijf je scherp. En eigenlijk ben ik ook niet anders gewend.
Ook de komende tijd kan ik mijn projectleiders-hart ophalen, want er zijn genoeg projecten om mij in vast te bijten. Heel goed, want zo kan ik laten zien wat ik in mijn mars heb.

Ik voelde mij vanaf de eerste dag thuis binnen het team van Escom. Ik denk dat we allemaal vanuit onze kracht werken, waardoor we precies weten wat we aan elkaar hebben en waar we elkaar kunnen ondersteunen. Ik ben blij dat ik met mijn kennis en ervaring de kans krijg om Escom verder te laten groeien.

Roy Visser – Senior Projectmanager Realisatie

Aan de slag?
Vraag een scan aan.